JÓ TUDNI

Megrendelés tájékoztató

1 ; MI A MEGRENDELÉS MENETE ?
2016.01.10-vel megváltozott a megrendelés rendje! A továbbiakban elektronikus úton, papírmentesen történik a szerződéskötés.

2 ; MILYEN FORMÁBAN TÖRTÉNIK A KAPCSOLATTARTÁS?
A kapcsolattartás emailben, vagy SkyMSupport.Com oldalunkon Támogatási jegy formájában történik, elektronikus cég lévén.
A számlákat, dokumentumok, hozzáférési adatok, jelszó emlékeztetőt megküldése is emailben történik. A beállítások és fontosabb jelszavakat automatikus rendszerünk küldi ki.

3 ; MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL A .HU DOMAIN NEVEM?
maximum 1 munkanap adminisztrációs idő a SkyMHosting.com részéről
maximum 3 munkanap adminisztrációs idő az Internet Szolgáltatók Tanácsa részéről. Ezt követően a Domain név már ideiglenesen működik!
8 nap nyilvános meghirdetés, ezt követően történik meg a végleges bejegyzés.

4 ; AMÍG NINCS A DOMAIN BEJEGYEZVE, NEM TUDOM HASZNÁLNI A TÁRHELYEMET?
De, természetesen tudja! A tárhely hozzáférési adatokban, melyet a szerződésben megadott email címre küldtünk, megtalálja az ideiglenes hozzáférési adatokat, melyekkel eléri a tárhelyét. Így akár már az igénylés napján meg tudják kezdeni a tárhely feltöltését a leendő weblap elemeivel!

5 ; ANGOL NYELVŰ LEVELET KAPTAM A NEMZETKÖZI DOMAIN NEVEMMEL KAPCSOLATBAN, MIÉRT?
This automated message is a reminder to help you keep the contact data associated with your domain registration up-to-date. We have the following information on record, about your domain name domain.tld with us:
A fenti üzenetet egy automatikus üzenet, amit az ICANN szabályozása alapján a regisztrációkor megadott WHOIS adatok frissességének ellenőrzése céljából küldik meg. Általában, ha az adatok frissek, további teendője nincs. Viszont amennyiben az adatok elavult, úgy mindenképp jelezni szükséges az Ön regisztrátorának, hogy frissítse le az adatokat. Ez azért is fontos, mert ha tegyük fel a megadott email címen nem érik el, úgy a Domain nevet törölheti a nyilvántartó.

Számlázási Tájékoztató

1 ; HOGYAN MŰKÖDIK AZ SZÁMLÁZÁSI RENDSZER?
A SkyMSupport.Com felületen létrejött szerződések esetén érvényes értesítési rendszer:

1; Az előfizető által a SkyMSupport.Com felületen megadott email adatokra kerül megküldésre az értesítés valamint a díjbekérő az alábbiak szerint:

2; Értesítések rendjét illetőleg az alábbiakról tájékoztatjuk:

Díjbekérő kiállítása: Forduló vagy lejárati napot megelőző 4 nappal megküldjük a díjbekérő elkészültéről az értesítőt a SkyMSupport.Com felületen beállított email címre.

Megszűnés: Amennyiben a fordulónapig nem rendezi az esedékes díjakat, a fordulónapot követő napon a szolgáltatás megszüntetésre és/vagy törlésre kerül. A szolgáltatás helyreállítása egyszeri 10.000 Ft összeg befizetését követően lehetséges.

Késedelmes értesítő: A lejárati vagy fordulónapot követő 2 napon át értesítjük az előfizetőt a díjfizetés elmulasztásáról. Itt már késedelmesnek minősül a díjfizetés!

3; Cégünknél Elektronikus Számlázással történik a számla kiállítása az előfizető partnerek felé.

4; Papír alapú számla küldésére nincs lehetőség. A SkyMSupport.Com oldalunktól kapott számlát nyomtathatja, hiszen az hivatalos elektronikus számlának minősül.

2 ; MI AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLA / ESZÁMLA?

Az elektronikus számla tulajdonsága, hogy minden egyes példánya eredetinek és hitelesnek tekintendő. Így az elektronikus számla alkalmazásával nincs szükség hiteles számlamásolatok készítésére a bizonylat elvesztése esetén, mivel azt tetszőleges mennyiségben sokszorosíthatja.

3 ; HOGYAN TUDOM KIEGYENLÍTENI A SZÁMLA DÍJÁT?
A megrendelés során lehetősége van kiválasztani, hogy mely fizetési módot választja, ez a paraméter később is módosítható. A megrendelés leadása után egy hivatalos számlát állítunk ki a szolgáltatások részleteivel és a fizetendő díjjal. A számla a rendelés után azonnal elérhető az ügyfélkapuból, valamint emailen is kiküldésre kerül. Online fizetési mód választása esetén a kifizetés az ügyfélkapuból megnyitott számlán szereplő fizetési linkre vagy gombra kattintva indítható. Átutalás választása esetén a számlán feltüntetett bankszámlaszámra utalással teljesíthető a kifizetés. Kérjük, hogy banki átutalás esetén a közleménybe tüntesse fel a megrendelés számát.
A befizetés megérkezésének regisztrálása online fizetés esetén automatikusan megtörténik a fizetési folyamat végén, átutalás esetén a banki forgalom kézi feldolgozása során, a bankszámlánkon történő jóváírást követően.

Fizetési lehetőségek:

PayPal – Ha van már PayPal Felhasználója, a megrendelés közben egyből rá tud kattintani a PayPal fizetési opcióra, ami természetesen automatikus

Átutalás – Megrendelését követően SkyMSupport.Com oldalunk automatikusan küldi Önnek a megrendelés részleteit és mellékletben számlánkat, amelyen minden szükséges információ megtalálható a banki átutalás részleteiről.

Figyelem! Átutalás esetén a számla esedékesség a megrendeléstől számított 2 nap!

4 ; MI TÖRTÉNIK HA NEM EGYENLÍTEM KI HATÁRIDŐRE A DÍJBEKÉRŐT?
A Díjbekérő dokumentum bal felső sarkában meghatározott fizetési határidőn belül kell teljesülnie a fizetésnek. Ezt követően két felszólító emailt küldünk meg az ügyfél részére, mielőtt a szolgáltatás megszüntetésre, törlésre kerül. A díjfizetésre kijelölt határidőn túli fizetés esetén keletkező vagy abból fakadó követett vagy közvetlen károkért cégünk semmilyen kártérítési kötelezettséget nem vállal! A szolgáltatás megszüntetéssel, felfüggesztéssel valamint újraaktiválással kapcsolatos további információkért kérjük olvassa el a következő sorokat:

Késedelmes fizetés
Késedelmes fizetés esetén a Szolgáltató késedelmi kamatot számít fel, melynek összege a mindenkori
jegybanki alapkamat kétszerese, valamit a késedelmes fizetéssel kapcsolatos költségek is az Előfizetőt terhelik, melyeket az Előfizetőnek
kötelessége megfizetni.
Késedelmes fizetés után történő szolgáltatás újra aktiválás esetén a szolgáltató egy egyszeri, 15.000 Ft összeget jogosult felszámolni az előfizető felé.

Kapcsolat