A hatékony munkához elengedhetetlen egy komplex Office csomag. Ezért a SkyMTárhely.Eu vállalkozások részére kialakította az Office tárhely csomagokat, amelyek az extra tárhely méret mellett, teljes Microsoft Office 365 csomagot is tartalmaz. Az Office Tárhelyek azoknak a cégeknek ajánljuk amelyek részére fontos a magas rendelkezésre-állás és az adatbiztonság.

Office, amikor és ahol éppen szüksége van rá!

Bárhol, bármikor, bármilyen eszközön dolgozhat. Az Office 365 mindig készen áll. Mellé extra nagyméretű tárhely, kiemelkedően magas rendelkezésre állási idővel.

Az Önt bárhová elkísérő Office
Akár irodában, akár útközben dolgozik, ismerős, kategóriájukban a legjobb hatékonyságnövelő eszközök nagy választékát veheti igénybe. Az Office-alkalmazások segítségével – melyek minden hónapban különleges funkciókkal és biztonsági javításokkal frissülnek – bárhonnan valós időben hozhat létre, szerkeszthet és oszthat meg dokumentumokat PC-n vagy Mac gépen, illetve iOS, Android™ vagy Windows rendszerű eszközön.

További funkciók:

Intelligens tűzfal
Kizárjuk a potenciális támadásokat, feltöréseket, így védjük az oldalát
Feltörés védelem, brute protect
Odafigyelünk rá, hogy weboldalát ne tudják belépések tömeges próbálgatásával feltörni
Programozói segítség
Ha elakad a programozással, konfigurálással, akkor is tudunk segíteni, mert többen programozók vagyunk a SkyMTárhely csapatában
Kizárólag SSD háttértár
Kizárólag SSD-vel üzemeltetjük szervereinket a legjobb sebesség érdekében, így gyakorlatilag nincs IO várakozás.

PHP futtatás
Bármilyen PHP alapú weboldalt telepíthetsz szervereinkre.
Választható PHP verzió
Bármelyiket választhatod: 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2
WordPress, Joomla, Drupal stb. futtatás
Támogatjuk az ismert CMS rendszereket
Látogatói statisztikák
Az admin felületen megnézheti, hogy mennyien nézik weboldalát
Időzített feladatok (cron)
Ha rendszeres programfuttatásra van szüksége

INSTALLATRON ALAKALMAZÁS TELEPÍTŐ

Tárhelyeinken ingyenesen igénybe vehető a SkyMInstallatron alkalmazás-telepítő segéd program is, amivel szaktudás nélkül telepíthet népszerű webalkalmazásokat (WordPress, Joomla, Drupal, stb.) tárhelyére. További előny, hogy az SkyMInstallatron később automatikusan képes az adott alkalmazást frissíteni, amint egy új verzió megjelenik, így ezzel garantálhatja, hogy mindig a legbiztonságosabb és egyben legtöbbet kínáló rendszert futtatja.

MAGYAR NYELVŰ CPANEL VEZÉRLŐ FELÜLET

Cégünk webszerverein a világ legnépszerűbb webkiszolgáló vezérlő felület található, magyar kezelőfelülettel. A felület teljes mértékben felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A cPanel felület segítségével egyszerűen kezelheti POP3 / IMAP postafiókjait. A grafikus Webmail segítségével egyszerűvé vált leveleinek megtekintése és kezelése. Az e-mail aliasok, e-mail listák, továbbítók, automatikus válaszok megkönnyítik a csoportos munkát. Emelett a Spam és egyéb szűrési beállítások segítségével megvédheti postafiókjait. Emelett lehetősége van e-mailjeinek nyomon követésére. A Webalizer és Awstat részletes statisztikát biztosít látogatóinak és népszerűségének ellemzésére. Emellett elérhető még az FTP, File Manager, MySQL, PHPmyAdmin szolgáltatások is.
Domain keresés:
Kapcsolat