Vélemények rólunk

Tökéletes! Kifejezetten korrekt és gyors szerverek, tökéletes ügyfélszolgálat.
Trans H.
Trans H.
Minden korrekt! Minden korrekt! Nagyszerű szolgáltatás és nagyszerű ügyfélszolgálat.
Csabai E.
Csabai E.
Maximálisan meg vagyunk elégedve! Világos, érthető weboldal, korrekt árú és széles körű szolgáltatások, azonnali segítségnyújtás, kiváló ügyfélkezelés - röviden így jellemeznénk a Skymtárhely.eu-t. Maximálisan meg vagyunk elégedve.
Dr Horv E.
Dr Horv E.
Csak ajánlani tudom bárkinek! Minőségi tárhely szolgáltató, megbízható, gyors, profi szolgálatkész szupporttal. Csak ajánlani tudom bárkinek!
Kain F.
Kain F.
Extra gyors! Extra gyorsan tudtam használni tárhelyemet. Több kedvezményt és ajándékot is kaptam a megfelelő használathoz. A weboldal készítő rendszerük pedig fantasztikus. Köszönöm a segítséget.
Koller A.
Koller A.
Korrekt! Minden tekintetben korrekt cég. Készített weboldaluk csodálatos lett, rekord idő alatt optimalizálták és az ügyfélszolgálaton dolgozók gyorsak és mindenben segítenek.
Nacsa F.
Nacsa F.
Kiváló csapat! Szerencsére gyorsan rátaláltam erre a kiváló csapatra. Gyors, precíz a szolgáltatás, és a támogatás is közvetlen, a kéréseimre, kérdéseimre gyorsan választ kaptam. Itt is megköszönöm!
Szentesi T.
Szentesi T.
Kimagasló amit a skymtarhely kínál. Az ott dolgozók pedig csodálatos szakemberek/emberek. Kiemelem Tamást, aki minden kérdésemre szinte azonnal válaszol. Pedig a kérdések között volt sok butaság is:D Ő mégis érthetően megválaszolta azokat, sőt javaslatokat is tett weboldalunkon lévő szolgáltatások jobb eladhatósága érdekében. Két hét alatt optimalizálták a weboldalunkat, a tárhely és mail rendszerünk probléma nélkül működik. Ügyfeleiket sok kedvezménnyel segítik. Köszönöm skymtarhely és nagyon nagyon köszönöm Tamás.
Szemere C.
Szemere C.