Viszonteladói tárhely

Viszonteladói webtárhely szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk viszonteladóink részére cPanel alapú webtárhelyek biztosítását. Minden viszonteladói tárhelyünk mellé WHM adminisztrációs felületet biztosítunk, melynek segítségével teljes mértékben irányításuk alá vonhatják a saját ügyfeleik webhoszting tárhelyeiknek adminisztrálás és teljeskörű menedzselését. A cPanel WHM felületnek köszönhetően, minden beállítást elvégezhet, melyre egyébként csak tárhely szolgáltatójuk lenne képes.

A viszonteladói szolgáltatásunkat teljesen anonim módon tudja továbbértékesíteni az ügyfelei felé, aki úgy látja, mintha Ön lenne kizárólag a szolgáltató: az általa látott arculatból, hozzáférhető adatokból nem fog kiderülni, hogy más üzemelteti a szervert.

INSTALLATRON ALAKALMAZÁS TELEPÍTŐ

Tárhelyeinken ingyenesen igénybe vehető a SkyMInstallatron alkalmazás-telepítő segéd program is, amivel szaktudás nélkül telepíthet népszerű webalkalmazásokat (WordPress, Joomla, Drupal, stb.) tárhelyére. További előny, hogy az SkyMInstallatron később automatikusan képes az adott alkalmazást frissíteni, amint egy új verzió megjelenik, így ezzel garantálhatja, hogy mindig a legbiztonságosabb és egyben legtöbbet kínáló rendszert futtatja.

MAGYAR NYELVŰ CPANEL VEZÉRLŐ FELÜLET

Cégünk webszerverein a világ legnépszerűbb webkiszolgáló vezérlő felület található, magyar kezelőfelülettel. A felület teljes mértékben felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A cPanel felület segítségével egyszerűen kezelheti POP3 / IMAP postafiókjait. A grafikus Webmail segítségével egyszerűvé vált leveleinek megtekintése és kezelése. Az e-mail aliasok, e-mail listák, továbbítók, automatikus válaszok megkönnyítik a csoportos munkát. Emelett a Spam és egyéb szűrési beállítások segítségével megvédheti postafiókjait. Emelett lehetősége van e-mailjeinek nyomon követésére. A Webalizer és Awstat részletes statisztikát biztosít látogatóinak és népszerűségének ellemzésére. Emellett elérhető még az FTP, File Manager, MySQL, PHPmyAdmin szolgáltatások is.
Domain keresés:
Kapcsolat